SUNTEM CREATIVI

Povestea noastră

ModernWeb este o agenție de design care se concentrează pe calitate, inovare și viteză. Am folosit tehnologia pentru a aduce rezultate pentru a crește afacerile clienților noștri. Ne mândrim cu o mare etică a muncii, integritate și rezultate finale. De-a lungul anilor, ModernWeb a reușit să creeze modele uimitoare, premiate în mai multe verticale, permițând în același timp clienților noștri să obțină o prezență web mai bună.

 

Filozofie

Filozofia companiei noastre este de a crea tipul de site pe care majoritatea întreprinderilor doresc: ușor de găsit, elegant și atrăgător, încărcare rapidă, reactiv mobil și ușor de cumpărat.

 

Misiune

Ne-am proiectat întregul proces și produsele, oferind tot ceea ce întreprinderile mici au nevoie atunci când încep – asigurându-vă că lucrul cu noi este întotdeauna o experiență rapidă, ușoară și fără probleme. Oferim clienților noștri un control complet asupra site-ului lor, fără un preț ridicol, iar echipa prietenoasă oferă expertiza chiar și după ce site-ul dvs. este live.

DESIGN / CREAŢIE

Cu o viziune modernă, recunoaștem faptul că utilizabilitatea, funcționalitatea și vizualizarea sunt trei dintre cei mai importanți factori atunci când proiectăm interfețe sau site-uri Web. Folosind această strategie, lucrăm împreună cu dvs. pentru a ne asigura că mesajele dvs. și obiectivele de marketing sunt realizate cu desenele create. Vom lucra împreună cu dvs. și vă vom aduce ideea la viață.IMPLEMENTARE

Avem o vastă experiență în crearea de aplicații mobile de înaltă performanță, pline de caracteristici, pentru toate platformele mobile majore, inclusiv iOS, Android, BlackBerry OS și Windows Mobile. Dezvoltatorii pot crea aplicația potrivită care să vă respecte afacerea, industria și / sau domeniul
Să începem proiectul

Vă vom ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea.

Cere o oferta