PLATA PE CLICK
Ce este Pay Per Click?

PPC înseamnă pay-per-click, un model de marketing pe internet în care agenții de publicitate plătesc o taxă de fiecare dată când faceți clic pe una dintre reclame. În esență, este un mod de a cumpăra vizite pe site-ul dvs., mai degrabă decât să încercați să „câștigați” aceste vizite organic.
Publicitatea la motoarele de căutare este una dintre cele mai populare forme de PPC. Permite agenților de publicitate să liciteze pentru plasarea anunțurilor în link-urile sponsorizate ale unui motor de căutare atunci când cineva caută un cuvânt cheie care are legătură cu oferta sa de afaceri.
Managementul PPC

Platforme precum Google AdWords și sunt importante pentru afacerea dumneavoastră. Cu expertiza noastră de marketing pay-per-click (PPC), vă putem ajuta să duceți conturile la nivelul următor. Personalizăm strategia și raportarea adaptate nevoilor dumneavoastre.
Oferim sprijinul și îndrumarea de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini obiectivul, fie că este maximizarea rentabilității investițiilor, creșterea oportunităților sau stimularea conștientizării mărcii.Serviciile noastre de PAY PER CLICK


Audituri PPC

Procesul nostru de audit PPC începe de la înțelegerea obiectivului de audit, acoperirea și conducerea la analiza datelor.


Publicitate afișată

Anunțurile afișate AdYour-ul dvs. vor viza un public care a indicat deja un interes pentru serviciul sau produsul dumneavoastră.


Google AdWords

Angajarea noastră vă oferă avantajul unui expert AdWords cu normă întreagă, fără costul suplimentar de a angaja un alt angajat cu normă întreagă.


Remarketing și retargeting

Îmbunătățiți rentabilitatea și creșteți conversiile prin marketing către persoane care au vizitat deja site-ul dumneavoastră.

Proces scurt de campanie de plată pe clic:

Serviciul nostru de management pay-per-click (PPC) include următoarele componente:

  • Strategia campaniei de căutare PPC
  • Cercetare și selecție cu cuvinte cheie
  • Dezvoltare creativă publicitară
  • Configurarea campaniei
  • Gestionarea sumelor licitate și urmărirea ROI
  • Optimizarea și dezvoltarea paginii de destinație
  • Managementul și analiza campanieiLivrabile

Raportăm lunar despre succesul campaniei dumneavoastră în ceea ce privește alegerea cuvintelor cheie și alegerea textului, iar noi creăm un raport de rang, astfel încât să știți unde vă poziționați organic pentru cuvintele cheie pe care le plătiți. În plus, după ce analizați raportul, vom efectua o convorbire de o oră cu membrii echipei dumneavoastră pentru a explica progresul, direcția și răspunde la orice întrebare a campaniei dumneavoastră.

Să începem
proiectul tău


Vă vom ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea.


CERERE O OFERTĂ

Proiectele pe care le-am realizat

Construim legaturi în tehnologia web pentru a conecta obiectivul clientului la realitate.


Vizualizați portofoliul complet