SOCIAL MEDIA MARKETING
Social Media Marketing

Un instrument puternic de comunicare, social media permite companiilor să ajungă la clienții lor unde se află, caracterizând, de asemenea, mărcile lor și extinzând baza de clienți. Dacă este făcut corect, marketingul pe social media poate crește, de asemenea, eficacitatea altor tehnici de marketing – inclusiv SEO și SEM – contribuind la construirea de legături naturale și la stimularea traficului, a conștientizării, a recunoașterii mărcii și a bunăvoinței. Dacă v-ați confruntat cu strategia, managementul sau publicitatea social media, vă putem ajuta.
Serviciile noastre


Dezvoltarea strategiei de social media

Oferim o serie de servicii de consultanță în domeniul social media de înaltă valoare prin care vă ajutăm să obțineți rezultate tangibile din activitățile lor de social media.Managementul publicității în social media

Serviciile noastre de publicitate în rețele de socializare au dovedit că accelerează creșterea. Prin publicitate prin social media, 100% dintre clienții noștri au văzut rezultate.Crearea de conținut de social media

Oferim o serie de servicii de scriere și postare de social media pentru a vă ajuta să comercializați direct sau indirect ofertele dumneavoastră prin intermediul social media online.
Ce este Social Media Marketing?

Social media marketing, sau SMM, este o formă de marketing pe internet care implementează diferite rețele de socializare pentru a atinge obiective de comunicare și marketing. Marketingul în social media acoperă în principal activități care implică distribuirea socială a conținutului, videoclipurilor și imaginilor în scopuri de marketing, precum și publicitate plătită pe rețelele de socializare.


De ce ai nevoie de un management de social media?

 

Clienții dumneavoastră sunt pe social media.

Indiferent de industria în care se află compania dumneavoastră, clienții dumneavoastră utilizează social media zilnic. Este important să îi mențineți angajați și conectați la marca dumneavoastră, astfel încât să fiți întotdeauna prima lor opțiune.

 

Există oameni care vă caută compania.

Dacă compania dumneavoastră oferă un produs sau serviciu, puteți paria că există persoane care vorbesc despre asta și caută companii care îl furnizează. Serviciul nostru de gestionare a rețelelor de socializare vă va ajuta compania să se alăture conversației și să genereze noi oportunități.

 

Oamenii vorbesc despre compania dumneavoastră pe social media.

Trebuie să ascultați ce spun clienții dumneavoastră despre compania dumneavoastră pe social media și să răspundeți la îngrijorările lor. Serviciile noastre de gestionare a rețelelor de socializare se concentrează pe evidențierea aspectelor pozitive ale ceea ce compania dumneavoastră are de oferit și să răspundă sincer la observațiile negative.

 

Companiile merită un management social expert.

Majoritatea proprietarilor de afaceri și managerilor de marketing nu au timp să-și gestioneze toate canalele de social media. Fiecare membru al firmei noastre a primit certificarea în managementul social media și agenția noastră vă poate ajuta să atingeți obiectivele dumneavoastră de marketing și o nouă bază de clienți.Procesul nostru


Dezvoltarea strategiei

Management publicitar

Management comunitar

Crearea eficientă a conținutului

Măsurare și raportare

Cum vă putem ajuta?

Suntem o grămadă sociabilă, iar noua noastră afacere vine în principal din recomandări și trimiteri de la clienți și prieteni care știu cum funcționăm. Nu credem că vânzătorii ar trebui să discute cu noi și de aceea vă recomandăm să vorbiți direct cu clienții noștri pentru a înțelege cine suntem și ce facem. Prețurile noastre de socializare sunt complet adaptate și se bazează pe situația dumneavoastră actuală și obiectivele dumneavoastră.


CERERE O OFERTĂ


Proiectele pe care le-am realizat

Construim legaturi în tehnologia web pentru a conecta obiectivul clientului la realitate.


Vizualizați portofoliul complet